www.melanexjou.fora.pl
toqevepasco
FAQ
Szukaj
Użytkownicy
Grupy
Galerie
Rejestracja
Profil
Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości
Zaloguj
Forum www.melanexjou.fora.pl Strona Główna
->
Forum testowe
Napisz odpowiedź
Użytkownik
Temat
Treść wiadomości
Emotikony
Więcej Ikon
Kolor:
Domyślny
Ciemnoczerwony
Czerwony
Pomarańćzowy
Brązowy
Żółty
Zielony
Oliwkowy
Błękitny
Niebieski
Ciemnoniebieski
Purpurowy
Fioletowy
Biały
Czarny
Rozmiar:
Minimalny
Mały
Normalny
Duży
Ogromny
Zamknij Tagi
Opcje
HTML:
NIE
BBCode
:
TAK
Uśmieszki:
TAK
Wyłącz BBCode w tym poście
Wyłącz Uśmieszki w tym poście
Kod potwierdzający: *
Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Skocz do:
Wybierz forum
Jakaś kategoria
----------------
Forum testowe
Przegląd tematu
Autor
Wiadomość
uuboot76
Wysłany: Wto 16:29, 15 Mar 2011
Temat postu: flourishing baked wheaten cake comes 7 into heat
Shanghai gust: Sweet-and-sour hairtail
Raw material:
Hairtail, vinegar, 100 grams, white sugar 175 grams, soy, 10 grams refined salt 3 grams, clear soup 300 grams, ginger end, onion powder, garlic powder each a few, wet starch 150 grams, peanut oil 1750 grams.
Practice:
1 , hairtail goes to be taken orally, abluent, cut what grow into 6 centimeters paragraph, spill refined salt the fish bloat a bit inside the body, besmear in piscine whole body a wet starch is papered equably;
2, fry boiler to pour oil, flourishing baked wheaten cake comes 7 into heat, put the fish into oily boiler inside. When needing to ask the fish all yellow that show gold with moldboard at this moment, take out put dish inside. Fry boiler to leave oily a few to burn to 6 into heat, put powder of green, ginger, garlic, vinegar, soy, white sugar, clear soup, burn thick hind tick off Gorgon euryale with wet starch namely, become warped season food silk, drench on ripe oily a few, give boiler quickly to irrigate become namely on piscine body.
fora.pl
- załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Powered by
phpBB
© 2001, 2005 phpBB Group
Regulamin